Masashi Kobo Yanagiba – Japansk Kokkekniv

kr 6500

6 på lager

Produktnr: P00328-1 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Håndsmidd, japansk, Yanagiba Sashimikniv 40 cm

Proffesjonell Kokkekniv med ensidig slipt egg (27 cm) i Shirogami White Paper Carbon Steel laminert til mykere karbonstål. Håndsmidd og signert av Masashi Kobo fra Niigata. Denne kniven er essensiell til Sushi / Sashimi, Carpaccio, og annet der man ønsker et rent, presist kutt i én bevegelse istedetfor å “sage”. Den ensidige slipingen gir super kontroll (med trening vel å merke) mens gods / tyngde gir den profesjonelle et verktøy for livet. Masashi Yamamoto håndsmir disse knivene selv i sitt verksted i Sanjo. Han tar seg personlig av alle detaljer som laminering, utforming og festing av skaft m.m. Han har gått i lære hos sin onkel Yoshida-san hos Yoshikane Kniver men har nå selv to lærlinger , og fikk nylig status som Significant Maker.

Kombinasjonen høyt karboninnhold i eggen(Hagane), beskyttet med mykere stål (Jigane) gjør knivbladet varig, hardt, lett å slipe & vedlikeholde. Kommer med lekker slire i Magnolia. Karbonstål i eggen er ekstremt hardt og tynt, derfor også sprøtt. Om riktig bruk og sliping

  •         White Paper Shirogami steel håndlaminert til mykere karbon stål
  •         Magnolia håndtak
  •         Leveres med Magnolia slire
  •         27 cm blad
  •         40 cm total lengde
  •         200g

Tilleggsinformasjon

Vekt 381 g
Dimensjoner 48 × 6 × 3 cm